Wijnpakket Limburg Wine Trail Tours

Proef Limburg Wine Trail Tour wijnen thuis

Degene die al een keer mee zijn geweest hebben al meerdere mooie wijnen mogen proeven na het lopen van een prachtige route langs de Limburgse wijngaarden.

Wil je nog eens nagenieten van deze wijnen of wil je juist nu we niet op pad mogen nu in tijden van corona de wijnen proeven (en ons steunen)?

Bestel het wijnpakket Limburg Wine Trail Tour

Het pakket is samengesteld uit wijnen van 3 verschillende wijngaarden. Wijngaarden waar we geregeld komen en van proeven.

  • Bruut van Holset – Mousserende wijn gemaakt op basis van de methode Traditionelle van Domein Holset.

Druiven: 70% Johanniter, 30% Cabernet Blanc. 1e vergisting op tank, 2e vergisting op fles. 12 maanden rijping ‘sur lie’ en 10gram dosage (restsuiker)

Bodem: Mergel & löss. Flesprijs  €22,50

  • Riesling van Domein Steenberg uit Epen.

Bodem: Mergel, Silex en löss. Flesprijs €16,95

  • Pinot Noir van domein Stokhem.

Bodem: Mergel & löss. Flesprijs €16,95

Bestellen en kosten

De kosten van dit pakket zijn €63,50 inclusief verzend-en pakketkosten. Stuur een mail met je adresgegevens en mobiele nummer naar valdivini@valdivini.nl . Wij maken het pakket verzendklaar en sturen een tikkie voor de betaling. Na betaling wordt het pakket verzonden.

Optioneel

Wil je liever 3 van dezelfde of 2 Bruut en 1 Riesling, dan zijn die combinaties ook te maken, maar altijd in een pakket van 3. De prijzen zijn op basis van de flesprijzen, zoals ook gehanteerd in het reguliere pakket.

More Wine