Valdivini Running Experience

Valdivini Running Experience

Valdivini gaat naast het organiseren van de Limburg Wine Trail Tours en enkele kleinschalige Trailrun events nu ook echte Trail Tours aanbieden in zuid-Limburg. Hierbij zal een gids je meenemen op een prachtige route door het Limburgse heuvelland.

Trail Tour

Als je naar het zuiden komt, verwacht je wel een uitdagende route. Welnu, die ga je krijgen. We gaan de meest prachtige routes in het zuid-Limburgse heuvelland met je sportief delen. Het is echter geen wedstrijd, dus we proberen zoveel mogelijk naar elkaar om te kijken. Van belang is dat je wel enige loopervaring hebt, zodat het niveau verschil niet te groot is. Als je makkelijk 10km in een uur kunt lopen, dan zit je gebeiteld.

De training zal maximaal 15km bedragen. We werken meestal vanuit onze basislocatie op Hoogcruts, maar we zullen ook vaak andere oorden opzoeken en jullie mee op ontdekkingstocht nemen. Mooiste toch!

Trail Tour XL

Trail Tour voor de getrainde atleet. Er mag al iets worden doorgelopen en we lopen een langere ronde, denk aan een route van pakweg 25-30km. Deze zal 1 keer in de maand op een zaterdag worden georganiseerd.

Knipkaart of losse deelname

Voor deelname aan een Trail Tour kun je kiezen om incidenteel te komen opdagen, maar als je vaker wilt komen, dan is een knipkaart met 10 trainingen gunstiger. Een losse training kost €10, waarbij jullie natuurlijk in Limburg ontvangen worden met koffie en vlaai. Hierna gaan we op pad samen en verkennen we mooie paden in zuid-Limburg, maar zullen we ook de grens overtrekken en direct het verschil merken.

Weer of geen weer…

…we gaan gewoon op pad! Natuurlijk is het dubbel genieten om te hardlopen in de natuur met een heerlijk zonnetje boven je, maar niets is zo onvoorspelbaar als het weer. Ook bij regen gaan we gewoon op pad en daar komen de mooiste avonturen uit voort. Modderstromen, glijpartijen en vooral het samen vechten tegen de elementen zijn geweldig en mooie gesprekstof bij de nazit!

Een trainingsweekend in de regen en de sfeer was geweldig

Totaal aanbod Valdivini

 • Trailrun Tours – elke zondag, indien anders aangegeven!
 • Limburg Wine Trail Tours – Enkele Tours per jaar, volg de events op Facebook
 • Marathon Experience weekend – Marathon weekend en eventueel gehele voorbereiding richting 1e marathon
 • Gulpener Trailseries – Zomer en wintertrails vanaf Gulpener Brouwlokaal
 • Hoogcruts Trailseries – Enkele nieuwe trailevents, vanaf oktober 2020
 • Limburg Trailrun Belevingsweekend in samenwerking met Landal
 • Ahrtal Trail Tour & Mosel Trail Tour (2021)

Op aanvraag

 • Wijnproeverij Limburgse wijnen op locatie, minimum 10 personen
  • Landal bezoekers kunnen dit ook aanvragen voor proeverij op locatie of in huisje
 • Wandeltocht

 

 

More Wine