Sportief Limburgse Wijn ontdekken!

Hardlopend Limburgse wijn ontdekken

Limburgse wijn ontdekken in de meest uitdagende provincie van Nederland. Uitdagend vanwege de heuvels. Patrick Franken maakt deze uitdaging nog mooier, door je mee te nemen op een tocht langs mooie wijngaarden in het heuvelland. We hebben een aantal concepten opgesteld, voor zowel individueel als groepen, waarvoor u ons kunt benaderen.

Denk eens aan een mooie afsluiting van de week en het inluiden van het weekend met een trailrun langs prachtige wijngaarden. Iedere deelnemer krijgt na de loop de mogelijkheid ook nog Limburgse wijnen te proeven! De ideale combinatie om af te schakelen en gezond het weekend in te duiken.

Limburg Wine Trail Tours

In 2021 gaan we vanaf vaste locaties van start, waarbij we ook gaan werken met vaste partners. Datums volgen begin 2021.

Holset Wine Trail Tour

Noorbeek Wine Trail Tour

Maastricht Wine Trail Tour

Stokhem Wine Trail Tour

 

Ahrtal Wine Trail Tour

Het Duitse wijngebied Ahr ligt op 100km van ons verwijderd en is in Duitsland het meest noordelijk gelegen wijngebied. De Ahr trekt een kleine 100km slingerend door een prachtige vallei en mondt uit in de Rijn. De hellingen in het Ahrtal zijn veelal steil en geeft mooie paden langs de prachtige wijnterassen. Voldoende bodem voor een prachtige route langs en over deze hellingen.

In 2021 hopen we eindelijk deze tour te kunnen organiseren, waar deze in 2020 vanwege Corona niet mogelijk was.

 

 

More Wine