Sportief Limburgse Wijn ontdekken!

Sportief Limburgse wijn ontdekken

Limburgse wijn is te vinden in de meest uitdagende provincie van Nederland. Uitdagend vanwege de heuvels. Patrick Franken maakt deze uitdaging nog mooier, door je mee te nemen op een tocht langs mooie wijngaarden in het heuvelland. We hebben een aantal concepten opgesteld, voor zowel individueel als groepen, waarvoor u ons kunt benaderen.

Denk eens aan een mooie afsluiting van de week en het inluiden van het weekend met een trailrun langs prachtige wijngaarden. Iedere deelnemer krijgt na de loop de mogelijkheid ook nog Limburgse wijnen te proeven! De ideale combinatie om af te schakelen en gezond het weekend in te duiken.

16 november Limburg Trail Wine Tour Maastricht

Limburg Wine Trail Tours

Maastricht 11km

Ga mee op een mooie trailrun route langs de mooiste wijngaarden van Maastricht, maar ook over uitdagende paden rondom Sint-Pieter en de Observant. Een totaalbeleving met on-Nederlandse paadjes. De route is niet vlak, dus zeker uitdagend, neem dit mee in gedachten!

Samen de paden op, wijngaarden ontdekken en afsluiten met een glaasje!

De eerste editie was op 28 augustus. Lees op Instagram

Vijlen 12km

In de regio rondom Vijlen liggen enkele top wijnhuizen, waar we zeker moeten passeren. Deze regio heeft zelfs een wijnhuis dat zich volledig richt op de bubbels, Domein Holset. Een mooie route, waar we via het Vijlenerbos lopen naar het beste wijnhuis van Nederland: Wijngaard Sint-Martinus. Via een andere terugweg weer naar Holset, waar wordt afgesloten met een proeverij van beide wijnhuizen!

Op 28 september is hiervan de eerste Tour: 28 september Limburg Trail Wine Tour Vijlen

2020

In 2020 kom ik weer met een aantal Limburg Wine Trail Tours. Deze data zal ik snel bekend maken, maar voor april zal er zeker nog niets worden gelopen.

Ahrtal Wine Trail Tour

Het Duitse wijngebied Ahr ligt op 100km van ons verwijderd en is in Duitsland het meest noordelijk gelegen wijngebied. De Ahr trekt een kleine 100km slingerend door een prachtige vallei en mondt uit in de Rijn. De hellingen in het Ahrtal zijn veelal steil en geeft mooie paden langs de prachtige wijnterassen. Voldoende bodem voor een prachtige route langs en over deze hellingen.

Op 14 juni zal ik jullie begeleiden op een Ahrtal Wine Trail Tour

 

 

More Wine