Sportief Limburgse Wijn ontdekken!

Sportief Limburgse wijn ontdekken

Limburgse wijn is te vinden in de meest uitdagende provincie van Nederland. Uitdagend vanwege de heuvels. Valdivini maakt deze uitdaging nog mooier, door je mee te nemen op een tocht langs mooie wijngaarden in het heuvelland. We hebben een aantal concepten opgesteld, voor zowel individueel als groepen, waarvoor u ons kunt benaderen.

Denk eens aan een mooie afsluiting van de week en het inluiden van het weekend met een trailrun langs prachtige wijngaarden. Iedere deelnemer krijgt na de loop de mogelijkheid ook nog Limburgse wijnen te proeven! De ideale combinatie om af te schakelen en gezond het weekend in te duiken.

16 november Limburg Trail Wine Tour Maastricht

Limburg Wine Trail Tours

Maastricht 11km

Ga mee op een mooie trailrun route langs de mooiste wijngaarden van Maastricht, maar ook over uitdagende paden rondom Sint-Pieter en de Observant. Een totaalbeleving met on-Nederlandse paadjes. De route is niet vlak, dus zeker uitdagend, neem dit mee in gedachten!

Samen de paden op, wijngaarden ontdekken en afsluiten met een glaasje!

De eerste editie was op 28 augustus. Lees op Instagram

Vijlen 12km

In de regio rondom Vijlen liggen enkele top wijnhuizen, waar we zeker moeten passeren. Deze regio heeft zelfs een wijnhuis dat zich volledig richt op de bubbels, Domein Holset. Een mooie route, waar we via het Vijlenerbos lopen naar het beste wijnhuis van Nederland: Wijngaard Sint-Martinus. Via een andere terugweg weer naar Holset, waar wordt afgesloten met een proeverij van beide wijnhuizen!

Op 28 september is hiervan de eerste Tour: 28 september Limburg Trail Wine Tour Vijlen

Trail Special Voerstreek 15km

Op de Nederlands-Belgische grens met de Voerstreek in België liggen enkele prachtige wijngaarden, maar natuurlijk ook prachtige paden. Laat je verassen door de prachtige natuur en frisse wijnen!

Trail Special Waterval – Raar – Bemelen

  • Waterval en Raar, dit klinkt inderdaad raar, maar dit zijn kleine gehuchten rondom Meerssen. De Raarberg heeft zelfs jaren dienst gedaan als scherprechter voor het Nederlands kampioenschap wielrennen. Nu ligt er een wijngaard, evenals in Waterval en Bemelen.

Raar? Jazeker, kom mee en ontdek hoe Raar deze route is!

 

 

More Wine