Sportief Limburgse Wijn ontdekken!

Sportief Limburgse wijn ontdekken

Limburgse wijn is te vinden in de meest uitdagende provincie van Nederland. Uitdagend vanwege de heuvels. Valdivini maakt deze uitdaging nog mooier, door je mee te nemen op een tocht langs mooie wijngaarden in het heuvelland. We hebben een aantal concepten opgesteld, voor zowel individueel als groepen, waarvoor u ons kunt benaderen.

Denk eens aan een mooie afsluiting van de week en het inluiden van het weekend met een wandeling of trailrun langs wijngaarden. Iedere deelnemer krijgt na de loop of wandeling een glas wijn en een fles Limburgse wijn mee! De ideale combinatie om af te schakelen en gezond het weekend in te duiken.

30 september Trail Wine Special Maastricht

Trailrunning

Trail Special – Maastricht ± 11km

Ga mee op een mooie trailrun route langs de mooiste wijngaarden van Maastricht, maar ook over uitdagende paden rondom Sint-Pieter en de Observant. Een totaalbeleving met on-Nederlandse paadjes. De route is niet vlak, dus zeker uitdagend, neem dit mee in gedachten!

Samen de paden op, wijngaarden ontdekken en afsluiten met een glaasje!

Trail Special Vijlen

In de regio rondom Vijlen liggen enkele top wijnhuizen, waar we zeker moeten passeren. Deze regio heeft zelfs een wijnhuis dat zich volledig richt op de bubbels. Een mooie route, waarbij we erg kort bij het drielandenpunt in Vaals komen. Enkele van deze paden gaan we volgend jaar terugzien in één van de afstanden van de Koning van Spanje Trailrun.

Trail Special Voerstreek 15km

Op de Nederlands-Belgische grens met de Voerstreek in België liggen enkele prachtige wijngaarden, maar natuurlijk ook prachtige paden. Laat je verassen door de prachtige natuur en frisse wijnen!

Trail Special Waterval – Raar – Bemelen

  • Waterval en Raar, dit klinkt inderdaad raar, maar dit zijn kleine gehuchten rondom Meerssen. De Raarberg heeft zelfs jaren dienst gedaan als scherprechter voor het Nederlands kampioenschap wielrennen. Nu ligt er een wijngaard, evenals in Waterval en Bemelen.

Raar? Jazeker, kom mee en ontdek hoe Raar deze route is!