Solo begeleide Wine Trail Tour

Solo begeleide Wine Trail Tour

Het is echt niet anders, vanwege Corona mogen we niet in een kleine groep langs de wijnvelden. Daarom ben ik gaan denken wat nu wel mogelijk is, totdat de groepen weer toegestaan zijn. Hopelijk vinden jullie het aantrekkelijk en gaan jullie hardlopend (#runsolo) met mij langs de prachtige Limburgse wijngaarden!

Privé wijntour (max 2 personen!)

Een privé wijntour, waarbij ik je meeneem over mooie natuurpaden, langs prachtige wijngaarden. Tijdens het bezoek aan de wijngaard vertel ik iets over de wijnen, wijnboer, geschiedenis van de wijnregio en na afloop proeven we nog een Limburgse wijn. Deze ontkurken we in de buitenlucht, omdat proeven bij een wijnboer momenteel ook niet mogelijk is. Als aandenken krijg je een fles Limburgse wijn mee naar huis!

Vanzelfsprekend houd ik 1,5m in acht en de andere RIVM regels. Als groep wordt momenteel een maximum van 2 sporters aangeduidt, daarom kan ik wel 2 personen begeleiden, maar op de trailpaden moeten we ons soms splitsen met voldoende afstand. Bij een wijngaard vertel ik, met de juiste afstand te bewaren, het verhaal over de wijn, wijngaard en andere leuke weetjes!

Ook leuk om iemand cadeau te doen!!

Support your Local

Hiermee steun je in 1 klap 2 lokale vliegen: De Limburgse wijnboer en de Limburgse WineTrail gids!

Routes en keuzes

De route is tussen 10 en 14km lang, waarbij het in zuid-Limburg natuurlijk op en neer golft. Als je een 10km makkelijk kunt volbrengen, dan zit het wel goed! De duur van het hele programma zal rond de 3uur liggen.

Vrijdagavond of weekend

Een vrijmibo beginnen met een Limburg Wine Trail Tour en wellicht op een mooie plek de zon in het Limburgse land zien ondergaan, niet heel slecht om het weekend mee aan te vangen.

Ik ben te boeken voor vrijdagavond, zaterdag en zondag. Op zaterdag en zondag in ochtend en/of namiddag. Deze periodes zijn het mooiste in de natuur en dan is de grote drukte er niet.

Keuze is Maastricht, Vijlen of Noorbeek

Prijs voor een privé wijntour is €30 (inclusief fles Limburgse wijn), max 2 personen per tour!

aanvraag via valdivini@valdivini.nl

More Wine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *