HoogCruts Trail 9 augustus

HoogCruts Trail

Vanuit het Hoogcruts Klooster zal ik vanaf augustus op meerdere momenten kleinere trailrun events gaan neerzetten. Op zondag 9 augustus is de aftrap met de HoogCruts Trail. Maximaal 100 deelnemers kunnen deelnemen en kunnen starten op het moment dat ze zelf willen. Ze krijgen sowieso op voorhand al een GPX bestand toe gestuurd, dus ze kunnen vertrekken als ze denken er klaar voor te zijn. Onderdeel van deze Trail is de gratis Hamburger en Gerardus Triple na afloop. Je kunt dus starten, wanneer je wilt, maar zorg dat je tussen 15:00 en 17:00 je eetbare trofee komt opeisen.

Datum

Zondag 9 augustus

Afstanden

  • 12km – 300D+ (Tevens een begeleide tocht onder leiding van 2 begeleiders. Als je sneller wilt, dan loop je gewoon op GPX)
  • 18km – 471D+
  • 28km – 503D+
  • 38km – 672D+

Opzet

Het concept is vergelijkbaar met de Gulpener Winter Trail afgelopen december. Je krijgt een GPX bestand toegestuurd enkele dagen voor de Klooster Trail en deze lees je in op een GPX apparaat. Hiermee kan je zelfstandig of met een paar vrienden samen de route lopen. De route is dus niet uitgepijld.

12km begeleid

Bij de 12km heb je de keuze om zelf op GPX te lopen of in een begeleide groep mee te lopen. We gaan met 1-2 begeleiders deze route lopen, naar gelang de grootte van de groep. Hiervoor heb je dan geen GPX nodig.

Starttijden

Vanaf 08:00 mag je starten. Ook later, maar zorg ervoor dat je op tijd terug bent voor de hamburgers die je krijgt aangeboden. Dit is vanaf 15:00 tot 17:00

Hamburger en Gerardus

Iedere deelnemer krijgt na afloop een hamburger (of vegetarische) met ovenaardappeltjes en salade. Deze word bereidt door Chefitalie, Italian Catering, Chef at home. Daarbij krijg je een Gerardus Triple Kloosterbier aangeboden door het Gulpener Brouwlokaal. Drink je geen bier, dan is er vast wel een alternatief te vinden!

Kosten deelname

Voor deelname aan de Hoogcruts Klooster Trail betaal je €27,50 inclusief hamburger menu,  Gerardus Triple en een mooie route door het Limburgse heuvelland.

Aanmelden

Stuur een bericht via whatsapp naar 06-20976389 en vermeld je voorkeur Wel/Niet vegetarische burger. Maximaal aantal deelnemers is 100 zodat we rekening kunnen houden met 1,5m afstand tijdens het eten. Via Whatsapp krijg je vervolgens een tikkie voor de inschrijving.

Locatie en parkeren

Er is beperkte parkeerruimte, dus probeer zoveel mogelijk te carpoolen.

Klooster Hoogcruts: Hoogcruts 9, 6255 NS Noorbeek

Verblijf in heuvelland

  • Landal Waufsberg, Dit vakantiepark ligt direct aan de overkant van het klooster op pakweg 500m wandelen. Ideaal om een weekend weg te gaan in het Heuvelland en zondags de trail te lopen. Je kunt dan ook direct douchen in je eigen huisje en dan fris terugkomen voor je Burger en Gerardus!

 

 

More Wine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *