Gulpener Zomertrail (gpx)

Gulpener ZomerTrail (geannuleerd)

In navolging op de gezellige Wintereditie gaan we ook een zomereditie organiseren. Op zondag 7 juni is er plaats voor 100 snelle inschrijvers voor een prachtige trailrun van ruim 25km en 650D+ hoogtemeters. Deze route zal worden gelopen op basis van een .gpx bestand dat je een week voordien zal worden toegestuurd. We lopen dus niet op basis van pijlen en linten, maar op zelfnavigatie.

Gulpener Brouwlokaal

Het gezellige Gulpener Brouwlokaal is de start-en finishlocatie van dit initiatief. Vanuit de biergarten aan de achterzijde van het Brouwlokaal gaan we op pad voor een prachtige route van ruim 25km en 650D+ (positieve hoogtemeters).

  • 14:00 melden aanwezigheid in Brouwlokaal
  • 14:45 Briefing in biergarten
  • 15:00 Vertrek deelnemers

 Deelname pakket

Iedere deelnemer kan zich aanmelden voor €25. Naast de prachtige route die je mag lopen, krijg je als deelnemer een gerecht (vegetarisch ook mogelijk) uit de keuken van het Gulpener Brouwlokaal. Tevens krijg je 2 proefglazen van Gulpener bier naar keuze.

Inschrijven kan hier: Gulpener ZomerTrail

Inschrijven en het Corona virus?

Wel je kunt je gewoon aanmelden, betaling gaat op basis van bankoverschijving. Hiermee heb je wel je plek geclaimd, maar hoef je pas te betalen als bekend is of het evenement wel kan doorgaan. Wij wachten, daarom tot we meer weten van het RIVM hierin. Vooralsnog zien we geen reden dit evenement te annuleren.

GPX en navigatie

De meeste lopers lopen al met een moderen Garmin of Suunto en zijn gewend aan het lopen van routes op basis van een .gpx bestand. Houd er rekening mee als je je aanmeldt dat je een apparaat hebt, waarmee je een .gpx bestand kunt uploaden en aflezen. Denk aan een sporthorloge, gps handheld of een telefoon. Sommigen zijn zelfs zo inventief om bij gebrek hieraan met iemand samen te lopen die dit wel heeft…

Geen race, een totaalbeleving

De Gulpener Zomertrail is geen race, we gaan geen nummers opspelden. Jullie gaan autonoom op pad voor een prachtige route door het heuvelland. Er zal rond 15km een verzorgingspost zijn met water en wat energie, maar het is wel de bedoeling zoveel mogelijk zelfvoorzienend te lopen. Denk zeker in juni aan voldoende vocht onderweg en energie, want de route is pittig te noemen.

Na afloop is het genieten met een zachte G en hopen we natuurlijk op een lekker zonnetje, zodat we in de Biergarten van het Gulpener Brouwlokaal lekker kunnen nagenieten en praten over de route en wat we beleefd hebben.

Kernpunten

  • Datum: 7 juni
  • Locatie: Gulpener Brouwlokaal in Gulpen
  • Aanmelden: 14:00
  • Briefing: 14:45
  • Vertrek: 15:00
  • Afstand: 25km 650D+
  • Navigatie: op basis van GPX bestand

Meer vragen

Stuur me een mail via valdivini@valdivini.nl 


Op 14 juni gaan we naar het Ahrtal voor een mooie Ahrtal Wine Trail Tour

More Wine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *