Kerstmarkt Broekstraat Sittard

Event Start Date:
13 december 2019
Event End Date:
13 december 2019
Event Venue:
broekstraat Sittard

Kerstmarkt Brouksjtroat 2019

Ieder jaar is er in het oude en gezellige straatje ‘Brouksjtroat’ (Broekstraat) een mooie kerstmarkt. Val di Vini is er dit jaar wederom bij en zal oa. Wijn, Olijfolie en Distillaten verkopen.

Cadeau verpakking

Nog geen leuk cadeau voor Kerst of nog enkele mousserende wijnen tekort. Je kunt het bij ons kopen! De basis is hetzelfde, maar je mag zelf bepalen welke wijn erin moet? Rood-wit of bubbel?

Wil je nu al cadeau verpakkingen of relatie geschenken laten samen stellen? Dat kan, stuur een verzoek naar valdivini@valdivini.nl 

Kroatië: Grasecco

Denk aan de Kroatische variant op Procescco: Grasecco. Gemaakt op dezelfde wijze als Prosecco, alleen in het buurland Kroatië en van een andere druif. Mooie droge, fruitige bubbelwijn, waarvan we ook een rosé variant kunnen aanbieden.

Limburgse wijn en ‘grappa’

Wat te denken van Limburgse wijnen? Wij hebben een aantal prachtige wijnen in de aanbieding en daarnaast ook Limburgse ‘grappa’ van Bemelerhof.

Olijfolie uit Sicilië

De Olijfolie uit Sicilië (extra vergine) is van topklasse en geplukt en vervoerd naar België door vrienden uit Sicilië. Wij mogen deze verkopen en ze zijn nergens te koop in winkels. Uniek en van topklasse!

 

 

More Wine