Gulpener Winter Trail (GPX)

Event Start Date:
22 december 2019
Event End Date:
22 december 2019
Event Venue:
Gulpener Brouwlokaal

Gulpener Winter Trail

Datum

  • zondag 22 december
  • Start om 15:00
  • Limiet om te finishen is 3uur, dus er is kans dat je met hoofdlamp moet lopen.

Opzet

De Gulpener Winter Trail is uitgezet op basis van een GPX route. We lopen gezamenlijk naar het startpunt, waarna je op basis van het gpx-bestand de route gaat lopen. Als bewijs dat je de route correct hebt gelopen, dien je enkele controlepunten te passeren, waar je een bewijs meeneemt naar het Gulpener Brouwlokaal. Bij het inleveren van de bandjes heb je bewijs dat je de route hebt gelopen. Degene die als eerste het brouwlokaal bereikt is winnaar (man & vrouw) en krijgt een extra attentie. , maar je dient wel bewijs te hebben dat je een controlepunt bent gepasseerd. Hier krijg je een armbandje mee en als je finisht met deze armbandjes van de controle punten, dan ben je officieel gefinished.

Route

18km op basis van GPX, alleen deelnemers ontvangen dit bestand. Dit zal niet bekend worden gemaakt via een online medium. De route is grotendeels onverhard, maar er zitten mooie verharde stroken tussen op de plateaus. Prachtige uitzichten en vrijwel geen gemotoriseerd verkeer.

Inschrijving

Deelname pakket

  • Trailrun van 18km met GPX bestand
  • BBQ bij Gulpener Brouwlokaal
  • 2 proefglaasjes van Gulpener Brouwlokaal

Opmerking

Deze route is een blauwdruk van de KVS Nighttrail 2020. Een leuke mogelijkheid om deze al te verkennen, weliswaar bij daglicht!

Zie ook foto’s van route op Instagram

More Wine